zaterdag 26 oktober 2013

donderdag 24 oktober 2013

Naar het bos

Hallo iedereen, Op woensdag 16 oktober zijn we naar het bos geweest.
Dit was het bos aan het kasteel van Wippelgem.

Wat een geluk dat het weer ons mee zat, we hadden een heel mooi en droge dag in het bos. Wat vonden we dit fijn. We zagen veel in het bos en brachten allemaal blaadjes, kastanjes, nootjes en takjes mee naar de klas.

We werden in groepjes verdeeld bij de ouders die mee waren, telkens we de triangel hoorden kregen we een opdrachtje. Nog eens bedankt aan alle ouders die mee waren om te helpen.


vele groetjes
Juf Eveline

zaterdag 19 oktober 2013

Hiep hiep hoera, Matisse werd 4 jaar

Hiep hiep hoera, zaterdag 19 oktober wordt Matisse 4 jaar! Dit hebben we vrijdag in de klas gevierd. Matisse veranderde in een echte piraat. Nog eens bedankt aan de mama en papa Matisse voor de lekkere cakejes en het mooie boek van kikker.
vele groetjes Juf Eveline

zondag 13 oktober 2013

Hiep, hiep hoera! Lazio werd 4 jaar!

Hiep, hiep, Hoera op 9 oktober werd Lazio 4 jaar. En dat hebben we gevierd. Hij mocht kikker voor 1 nachtje mee nemen naar huis, dit vond hij wel heel leuk.




vele groetjes
Juf Eveline

zondag 6 oktober 2013

We maken pizza

Wat een leuke verrassing, met de groentjes van de groentewinkel gaan we een lekkere pizza maken. Dat vinden we wel super tof. Iedereen mocht mee helpen aan de pizza, wat was de pizza wel super lekker! En gezond met de groentjes erop.
























vele groetjes
Juf Eveline